Poštovani pacijenti Ljekarni Hanžić,

Kad smo supruga i ja među prvima u Zagrebu otvarali našu prvu ljekarnu prije 24 godine, znali smo da želimo puno više od trgovine lijekovima. Briga o bolesnima bila nam je uvijek na prvom mjestu.

Uvijek smo se trudili da u Ljekarnama Hanžić pacijent dobije lijek kojega nigdje ne može naći, u najkraćem roku i uz sve potrebne stručne upute i savjete. Danas su ljekarne posvuda i svima dostupne. No, to ne znači da Vi kao pacijent uvijek i svagdje dobijete ono što Vam treba. Mi smo i dalje predani svojoj ideji da u naše ljekarne ne dolazite samo po lijek, nego i po višestruku stručnu podršku i odgovore, koje niste uspjeli pronaći nigdje drugdje.

Svjesni smo toga da često nemate koga pitati o interakcijama raznih lijekova, o preventivi, o dodacima prehrani i koječemu drugome, o čemu ovisi Vaše zdravlje i dobrobit. Vjerojatno niste baš raspoloženi pitati to ni našeg ljekarnika, dok je red pacijenata iza Vas. Topla je ljudska riječ nezamjenjiva, osobito kad dolazi iz usta stručnjaka.

Stoga će Vam od sada naši ljekarnici u posebnom dijelu naših ljekarni, u potpunoj privatnosti, dati savjet, preporuku, pomoć ili podršku koju zaslužujete. Upoznat ćemo Vas na vrijeme s kalendarom zdravstvenih događanja u našim ljekarnama, kako biste se na vrijeme predbilježili i obavili korisne provjere vlastitoga zdravlja. Ovo je interaktivna stranica.

To znači da će Vam naši stručnjaci, ako ste prezauzeti, odgovarati na Vaša pitanja, rezervirati lijekove…. Samo se javite! Ovo je Vaša ljekarna i Vaša stranica. Dobrodošli i dobro Vam zdravlje želimo!

Željko Hanžić, mr.pharm.