NOVO U NAŠOJ PONUDI – PRENOSIVI GENERATOR OZONA AQUA-4

NOVO U NAŠOJ PONUDI – PRENOSIVI GENERATOR OZONA AQUA – 4

AQUA – 4 generator ozona omogućava korištenje ozon tehnologije u kućanstvu. Uređaj proizvodi čak 350 mg/h ozona i ima 15 funkcija i automatski vremenski „timer“ tako da će se sam ugasiti kada je ozoniranje završilo, a može se koristiti za ozoniranje  zraka, vode i ulja.

Ozon je nezapaljiv, lako razgradiv, neotrovan plin koji u maloj koncentraciji ima specifičan travnat miris.  Pokazuje odlična baktericidna, fungicidna i antivirusna svojstva, te je tri tisuće puta snažniji u uništavanju bakterija od klora. Danas ima široku  primjenu  u industriji i medicini za sterilizaciju.

Ozon eliminira neugodne mirise, uništava bakterije, viruse, spore, gljivice, plijesni i ostale patogene, produžuje trajnost i svježinu hrane. Ima izuzetno široki spektar  primjene i vrlo pozitivan učinak na ljudsko zdravlje i kvalitetu života.

Ovaj model je lagan i praktičan za primjenu, te se po potrebi može prenositi iz sobe u sobu.

Neke od praktičnih primjena Aqua -4 generatora ozona u kućanstvu: dezinfekcija i detoksikacija hrane, pročišćavanje vode za piće, pročišćavanje zraka, dezinfekcija dječjih bočica, duda, zubnih četkica, pranje kućnih ljubimaca, priprema ozoniranih masažnih ulja i više. Osobito je koristan zimi kao zdrava prevencija  i terapija respiratornih infekcija jer uništava bakterije i viruse u zraku.

Za više informacija slobodno se obratite u Ljekarne Hanžić, Draškovićeva 44.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *